Inceputul unei noi pasiuni - Cum sa te pregatesti de nunta si sa te indragostesti de dans

Ai pus toate detaliile la punct pentru  unul dintre cele mai importante momente din viata ta: nunta. Totul pare sa mearga conform planului si sunteti pregatiti pentru ziua in care voi doi veti fi personajele principale ale propriului spectacol. Emotii, entuziasm si foarte multa bucurie ca marele eveniment se apropie.

 Ati lasa pe ultima suta de metri dansul mirilor pentru ca stiati dinainte ca puteti apela la unul dintre cei mai bun antrenori de dans - Iulian Panait, dansator profesionist, dublu campion national, dublu vicecampion national si reprezentant al Romaniei la trei Campionate Mondiale de dans sportiv.
Conform recomandarilor primite pentru proiectul special, denumit sugestiv „ cursuri dansul mirilor”, Iulian Panait este omul potrivit pentru a face dintr-un dansator amator unul profesionist in doar cateva sedinte.

In cadrul scolii de dans Triumph Dance Academy, fondatorul Iulian Panait alaturi de ceilalti antrenori sportivi ofera consilierea necesara pentru alegerea stilului de dans potrivit, muzica dar si conceperea coregrafiei care sa se plieze cat mai bine pe cerintele si asteptarile mirilor.

Astfel, prin alegerea unui pachet de dans dintre cele trei puse la dispozitie de scoala: basic, silver si gold, veti beneficia de sedinte de dans in regim particular, ceea ce inseamna ca veti fi doar doi voi si antrenorul. Durata unei sedinte este de 60 de minute.

 Recomandarea antrenorilor, in functie de tipul coregrafiei pe care o doriti, simpla sau complexa, sa alegeti pachete de 6,respectiv 10 sedinte.

 Desfasurarea sedintelor urmeaza o programa stabila de catre antrenorii de dans. Prin intermediul acesteia se urmareste asimilarea informatiilor intr-o maniera cat mai facila si placuta. Astfel, in prima sedinta, cursantilor le sunt predati pasii de baza ai stilului sau stilurilor alese. In urmatoarele sedinte este stabilita coregrafia, sunt prezentate elementele de legatura,iar in sedinta finala se repeta dansul.
Prezentate astfel lucrurile, dansul mirilor nu mai pare ”o misiune imposibila” de care cei mai mult dintre noi se tem, nu-i asa? Important este  ca apelezi la specialisti si sa te lasi indrumat de acestia!
Experienta si profesionalismul antrenorilor de dans impreuna cu deschiderea catre o noua experienta a celor care isi doresc un dans deosebit pentru nunta, reprezinta fundamentul unei colaborari de succes dar si inceputul unei noi pasiuni, aceea pentru dans.

Pe curand!